Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Nee, TouchBack laat niet los omdat het zich met het haar verbindt. Het is een tijdelijke haarverf en kan eenvoudig doorgekamd worden zonder dat het loslaat (in tegenstelling tot mascara’s, ander touch-up stiften, gels en poeders die op het haar liggen en loslaten).

Voordat TouchBack aangebracht wordt kan het haar gestyled worden met alle soorten stylingproducten. Haarspray/haarlaak dient achteraf gebruikt te worden.

TouchBack hecht zich aan het haar, dringt niet door de haarschubben heen en heeft daardoor geen invloed op permanente haarkleuringen. Het dient wel eerst uitgewassen te worden met shampoo voor de eerstvolgende verfbehandeling bij uw kapper.

TouchBack covert alleen grijze haren. Het kan donker haar niet lichter maken.

TouchBack bestaat uitsluitend uit tijdelijke haarverf en bevat geen agressieve chemicaliën zoals peroxide of ammoniak.

Ja, u kunt TouchBack op chemisch gestraight of gepermanent haar gebruiken. Het bevat geen agressieve chemicaliën die het haar aantasten.

De kam kunt u gebruiken op de contouren en langs de slapen om te voorkomen dat uw huid mee gekleurd wordt. Schuif eenvoudig de kam onder het haar en breng TouchBack aan.

TouchBack is een tijdelijke haarverf en heeft daardoor beperkingen tot het kleuren van wenkbrauwen. Speciaal voor de wenkbrauwen is er de TouchBack BrowMarker, die in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar is. Deze zijn afgestemd op de TouchBack kleuren.

Hevige transpiratie kan er voor zorgen dat TouchBack bij contact met textiel (handdoeken, hoofddeksels, etc) afgeeft.

TouchBack is een echt verfmiddel. Het kan vlekken achter laten op kleding of andere absorberende materialen.

Het verwijderen van vlekken op kleding is lastig als het niet onmiddellijk gedaan wordt. Alle mogelijke vlek verwijderaars die verkrijgbaar zijn bij de vakhandel (niet de drogisterijen) kunnen daarvoor gebruikt worden.

Nee, TouchBack bevat geen dierlijke ingrediënten en is niet getest op dieren, dus absoluut dierproef-vrij.